Core Power Program

Core Power Program is een uniek trainingsprogramma dat kracht, conditie en coördinatie verwerkt in één effectieve workout. Vanuit de core komen alle basics aan de beurt: duwen, trekken en heffen, draaien, buigen en strekken. Door de veelzijdigheid, afwisseling en dynamiek op de trainingsvloer is iedere workout opnieuw een prikkelende uitdaging!

Core Power heeft geen verplichte programma’s die gedurende een vastgestelde periode uitgevoerd moeten worden. Een functionele workout creëer je zelf met behulp van de handige exercise cards in je sportschool of de Core Power App en je eigen creatieve inbreng.

Functional Training Zone

Core Power Program maakt gebruik van de beste functionele trainingsmaterialen, welke terug te vinden zijn in de Core Power Functional Training Zone in je sportschool. De Functional Training Zone is een op maat ingerichte trainingsruimte en de nieuwe standaard voor resultaatgerichte training met een hoog rendement. De uitdagende, prikkelrijke trainingsruimte biedt de mogelijkheid te variëren met de trainingsproducten en je workout zo leuk en effectief mogelijk te maken.

Alle producten zijn geselecteerd door onze mastertrainer, welke met zijn ervaring in functionele training de verschillende workouts heeft samengesteld. Omdat niet iedere sportschool hetzelfde is, hebben we op basis van beschikbare producten en hun functies drie varianten op het Core Power Program ontwikkeld: Basic, Plus en Performance. Ontdek snel welke producten te vinden zijn in jouw sportschool en ga aan de slag in de Functional Training Zone.

.