CORE POWER VOOR DE FYSIOPRAKTIJK

Core Power biedt de totaaloplossing voor functionele training, ook binnen de fysiotherapie!
Voor de fysiopraktijk hebben we twee trainingsprogramma’s ontwikkeld:
Fit & Fun: afwisselende, uitdagende functionele training.
Vitality: revalidatie- en preventietraining.
.

PROGRAMMA’S

fitandfun

Breng de FUN terug met Core Power Fit & Fun! Deze 30 minuten circuit workout biedt een variatie aan functionele oefeningen die je kracht, conditie en coördinatie uitdagen. Met steeds nieuwe oefeningen en leuke trainingsmaterialen is elke workout een uitdaging!

Het programma heeft een vast format van 30 minuten met een circuit van 6 stations voor lower body, upper body en core. Elk station heeft zijn eigen unieke trainingstool, waarbij balans, kracht en core stability worden uitgedaagd.

Het rendement van deze training ligt een stuk hoger dan traditionele kracht- of conditietraining. Gedurende Fit & Fun train je meerdere spiergroepen tegelijk en worden verschillende energiesystemen aan het werk gezet. 30 Minuten is daarom voldoende om maximaal resultaat uit je training te halen!

Elke maand ontdek je nieuwe oefeningen met verschillende trainingstools. Deze variatie verzekert je van een maximale trainingsprikkel en zorgt ervoor dat elke training een uitdaging is!

Voordelen
Leuke, afwisselende en uitdagende training.
Resultaat in 30 minuten.
Unieke trainingsmaterialen.
Elke maand een compleet nieuwe workout.

vitality

Functioneel trainen is essentieel in revalidatie- en preventietraining. Core Power Vitality is ontwikkeld om blessures te voorkomen, fit te blijven en sneller te herstellen. Met unieke programma’s voor enkel/knie, heup/rug, en schoudergordel, ondersteund met de beste functionele trainingsmaterialen, kunnen zwakke schakels in de functionele keten worden aangepakt en versterkt.